Хоол үйлдвэрлэлийн тасаг

ТАСГИЙН ТАНИЛЦУУЛГА

ЭРҮҮЛ ХООЛ - ЭРҮҮЛ МЭНДИЙН ҮНДЭС

Хоол үйлдвэрлэлийн тасаг

Эрхэм зорилго

Хоол үйлдвэрлэлийн тасаг нь хэвтэн эмчлүүлэгч нарт шим тэжээллэг, илчлэг килокалорыг хангасан өвчтөн тус бүрийн онцлогт тохирсон амт чанар сайтай, эрүүл зөв, эмчилгээний хоолыг стандартын дагуу хийж үйлчлэх.

Үйл ажиллагааны чиглэл

  • Жижүүрт гарч байгаа эмч, сувилагч, асрагч ажилчдын хоол
  • Өдрийн ажилчдын иж бүрдэл хоол
  • Хүүхдийн зутан хоол
  • Таргалалт, чихрийн шижингийн үеийн хоол
  • Шээс бэлгийн тогтолцооны эмгэгийн үеийн хоол
  • Ходоод, элэг цөс, нойр булчирхайн үеийн хоол
  • Зүрх судасны өвчний үеийн хоол
  • Энгийн хоол
  • Эмчилгээний хоол

Эмнэлгийн хоол үйлдрэлийн тасаг

Хоол үйлдвэрлэлийн тасаг нь хэвтэн эмчлүүлэгч нарт шим тэжээллэг, илчлэг килокалорыг хангасан өвчтөн тус бүрийн онцлогт тохирсон амт чанар сайтай, эрүүл зөв, эмчилгээний хоолыг стандартын дагуу хийж үйлчлэх.

Тасгийн бие бүрэлдэхүүн

Манай Эмнэлгийн хоол үйлдэрлэлийн тасагт мэргэжлийн өндөр ур чадвартай хүнсний технологи, эрүүл ахуйн мэргэжлийн, салбартаа олон жил ажилласан туршлагатай [ ] тогооч, хүнсний технологич, чанар шалгагч мэргэжилтнүүд ажилладаг

Department: Хүлээн авах, ЯТТ
Specialty: Ерөнхий эмчилгээ
Эмч мэргэжлээрээ 13 дахь жилдээ ажиллаж байгаа бөгөөд мэргэжлийн өндөр ур чадвартай, туршлагатай боловсон хүчин юм.
Meet Амгалан МӨНХЗУЛ »